Giriş Kayıt
Alfonso Sansone

Alfonso Sansone (91)


Yapımcı, Oyuncu

Alfonso Sansone, 01 Ocak 1924 Palermo, Sicily, İtalya doğumlu yapımcı, oyuncu.

Gamsız Hayat (1962), Da uomo a uomo (1967), I giorni dell'ira (1967), Il grande duello (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Alfonso Sansone, 19 Ağustos 2015 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1924
Ölüm Tarihi: 19 Ağustos 2015
Doğum Yeri: Palermo, Sicily, İtalya
Diğer Bir İsmi: Sansone e Chrosciky | Al Sansone | Sansone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 66 Dram Yapımcı 4.9 495

9 Hızlı Adam
1972 48 Western Yapımcı 6.2 1,483

Suikast
1972 48 Gerilim Yapımcı 7.0 419

Belalı Damat
1972 48 Western Yapımcı 5.9 1,098
1972 48 Western Yapımcı 6.5 2,035
1970 46 Macera Yapımcı 6.5 70

Kanun Dışı
1968 44 Western Yapımcı 6.3 938
1968 44 Aksiyon Yapımcı 5.4 563
1967 43 Western Yapımcı 7.2 5,870
1967 43 Western Yapımcı 7.2 3,276
1967 43 Komedi Yapımcı 6.7 228
1966 42 Komedi Yapımcı 5.7 87
1965 41 Komedi Yapımcı 7.0 136
1965 41 Komedi Yapımcı 6.6 319
1964 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 317
1962 38 Dram Yapımcı 6.9 115

Gamsız Hayat
1962 38 Dram Yapımcı 8.2 7,461
1961 37 Dram Yapımcı 6.8 103
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018