Giriş Kayıt
Alfonso Sansone

Alfonso Sansone (91)


Yapımcı, Oyuncu

Alfonso Sansone, 01 Ocak 1924 Palermo, Sicily, İtalya doğumlu yapımcı, oyuncu.

Gamsız Hayat (1962), Da uomo a uomo (1967), I giorni dell'ira (1967), Il grande duello (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Alfonso Sansone, 19 Ağustos 2015 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1924
Ölüm Tarihi: 19 Ağustos 2015
Doğum Yeri: Palermo, Sicily, İtalya
Diğer Bir İsmi: Sansone e Chrosciky | Al Sansone | Sansone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 66 Dram Yapımcı 4.9 490

9 Hızlı Adam
1972 48 Western Yapımcı 6.2 1,371

Suikast
1972 48 Gerilim Yapımcı 7.0 407

Belalı Damat
1972 48 Western Yapımcı 5.9 1,087
1972 48 Western Yapımcı 6.5 2,013
1970 46 Macera Yapımcı 6.5 70

Kanun Dışı
1968 44 Western Yapımcı 6.3 924
1968 44 Aksiyon Yapımcı 5.4 557
1967 43 Western Yapımcı 7.2 5,802
1967 43 Western Yapımcı 7.2 3,234
1967 43 Komedi Yapımcı 6.7 221
1966 42 Komedi Yapımcı 5.7 86
1965 41 Komedi Yapımcı 7.0 133
1965 41 Komedi Yapımcı 6.7 268
1964 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 308
1962 38 Dram Yapımcı 6.9 112

Gamsız Hayat
1962 38 Dram Yapımcı 8.2 7,329
1961 37 Dram Yapımcı 6.8 94
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018