Giriş Kayıt
Sean Sansom

Sean Sansom


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Kostümcü

Sean Sansom, makyaj, Özel efekt, sanat bölümü, kostümcü.

The Strain (2014), P2 (2007), Incorporated (2016), Blood & Donuts (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Makyaj 5.7 56,312

Suyun Sesi
2017 Macera Makyaj 7.4 241,837

O
2017 Dram Makyaj 7.4 298,481

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Makyaj 5.2 71,817
2016 Korku Makyaj 5.8 21,780
2016 Bilim-Kurgu Makyaj 7.4 4,358

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 489,715
2014 Dram Makyaj 7.4 69,048
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 200,143

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Makyaj 5.9 120,883

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Makyaj 5.9 118,320
2013 Suç Makyaj 8.6 192,276

Sessiz Tepe: Karabasan 3D
2012 Korku Makyaj 5.0 55,150

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
6.3 221,981

Şey
2011 Korku Özel Efekt 6.2 107,179

Korku Evi
2011 Dram Makyaj 6.0 57,346
2011 Kısa Metraj Makyaj    
2011 Gerilim Makyaj 3.6 90

Anneler Günü
2010 Suç Makyaj 6.3 14,379

Testere 3D: Final
2010 Korku Makyaj 5.6 79,980

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Makyaj 7.1 263,574

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
5.9 148,586

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Makyaj 5.0 203,417

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Makyaj 7.5 320,677
2009 Macera Makyaj 5.8 10,848
2009 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
6.1 64,392

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Makyaj 4.9 18,215
2009 Dram Makyaj 6.4 60

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj 7.5 8,026

Testere 5
2008 Korku Makyaj 5.8 102,271

Ev Hapsi
2008 Korku Makyaj 5.5 10,765
2008 Komedi Makyaj 6.7 21,399

Atlayıcı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Makyaj
6.1 264,688
2007 Korku Makyaj 5.9 28,548

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 137,500

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 670,304

Sessiz Tepe
2006 Korku Makyaj 6.6 196,482

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Makyaj 4.6 12,261

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Makyaj 7.5 204,874
2005 Biyografi Makyaj 8.0 161,997

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.2 84,900

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Makyaj 5.7 7,366

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Makyaj 6.2 170,153

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.3 213,892
2004 Dram Makyaj    

Korku Kapanı
2003 Korku Makyaj 6.1 97,594
2003 Dram Makyaj    

Evrim - Türlerin Serüveni
2003 Belgesel Makyaj 7.3 216
2002 Dram Makyaj 6.6 8,917
2002 Aksiyon Makyaj    

Yarışçı
2001 Aksiyon Makyaj 4.5 35,560
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 44,257

Kurşun
2001 Aksiyon Makyaj 5.5 29,556

Drakula 2000
2000 Korku Makyaj 4.9 29,532

Varoluş
1999 Korku Özel Efekt 6.8 85,028

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 108,219

Diriliş
1999 Suç Makyaj 6.2 7,319

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Makyaj 6.0 18,638
1998 Aksiyon Makyaj    

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Özel Efekt 5.9 41,334

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Makyaj 8.4 74,341
1995 Komedi Makyaj
Özel Efekt
6.0 980

Noel Baba
1994 Komedi Makyaj 6.4 78,315

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Makyaj 7.2 50,392
Film Altyazıları
Upgrade (6,470) Deadpool 2 (5,703) Skyscraper (3,055) Avengers: Infinity War (3,027) Tag (2,614) Adrift (2,332) Down a Dark Hall (1,812) The Endless (1,068) Ah-ga-ssi (731) Ready Player One (633)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,001) Castle Rock (1,979) The 100 (1,582) Sharp Objects (1,320) Preacher (1,151) Better Call Saul (1,075) Vikings (960) Suits (935) Westworld (917) Yellowstone (843)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018