Giriş Kayıt
Sean Sansom

Sean Sansom


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Kostümcü

Sean Sansom, makyaj, Özel efekt, sanat bölümü, kostümcü.

The Strain (2014), P2 (2007), Incorporated (2016), Odyssey 5 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Makyaj 5.7 62,528

Suyun Sesi
2017 Macera Makyaj 7.4 257,451

O
2017 Dram Makyaj 7.4 311,812

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Makyaj 5.2 73,415
2016 Korku Makyaj 5.8 22,650
2016 Bilim-Kurgu Makyaj 7.3 4,438

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 497,175
2014 Dram Makyaj 7.4 69,507
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 201,186

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Makyaj 5.9 121,829

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Makyaj 5.9 118,968
2013 Suç Makyaj 8.5 194,310

Sessiz Tepe: Karabasan 3D
2012 Korku Makyaj 5.0 55,484

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
6.3 223,262

Şey
2011 Korku Özel Efekt 6.2 108,144

Korku Evi
2011 Dram Makyaj 6.0 57,807
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.4 111
2011 Gerilim Makyaj 3.5 94

Anneler Günü
2010 Suç Makyaj 6.3 14,602

Testere 3D: Final
2010 Korku Makyaj 5.6 80,782

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Makyaj 7.1 265,146

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
5.9 149,416

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Makyaj 5.0 204,797

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Makyaj 7.5 324,860
2009 Macera Makyaj 5.8 11,082
2009 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
6.1 64,743

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Makyaj 4.9 18,976
2009 Dram Makyaj 6.3 65

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj 7.5 8,383

Testere 5
2008 Korku Makyaj 5.8 103,286

Ev Hapsi
2008 Korku Makyaj 5.5 11,295
2008 Komedi Makyaj 6.7 21,919

Atlayıcı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Makyaj
6.1 266,017
2007 Korku Makyaj 5.9 28,828

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 137,965

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 673,937

Sessiz Tepe
2006 Korku Makyaj 6.6 197,824

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Makyaj 4.6 12,339

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Makyaj 7.5 205,981
2005 Biyografi Makyaj 8.0 162,978

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.2 85,374

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Makyaj 5.7 7,862

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Makyaj 6.2 171,068

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.3 215,307
2004 Dram Makyaj 7.5 2,649

Korku Kapanı
2003 Korku Makyaj 6.1 98,323
2003 Dram Makyaj 6.2 492

Evrim - Türlerin Serüveni
2003 Belgesel Makyaj 7.4 279
2002 Dram Makyaj 6.6 10,919
2002 Aksiyon Makyaj 5.0 1,938

Yarışçı
2001 Aksiyon Makyaj 4.6 36,875
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 44,725

Kurşun
2001 Aksiyon Makyaj 5.5 29,692

Drakula 2000
2000 Korku Makyaj 4.9 29,709

Varoluş
1999 Korku Özel Efekt 6.8 85,505

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 108,781

Diriliş
1999 Suç Makyaj 6.2 8,057

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Makyaj 6.1 20,724
1998 Aksiyon Makyaj 6.9 596

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Özel Efekt 5.9 41,638

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Makyaj 8.4 74,922
1995 Komedi Makyaj
Özel Efekt
6.0 1,033

Noel Baba
1994 Komedi Makyaj 6.4 78,829

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Makyaj 7.2 51,065
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018