Giriş Kayıt
Sean Sansom

Sean Sansom


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Kostümcü

Sean Sansom, makyaj, Özel efekt, sanat bölümü, kostümcü.

The Strain (2014), P2 (2007), Incorporated (2016), Odyssey 5 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Makyaj 5.7 66,702

Suyun Sesi
2017 Macera Makyaj 7.4 268,843

O
2017 Dram Makyaj 7.4 323,101

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Makyaj 5.2 74,418
2016 Korku Makyaj 5.8 23,268
2016 Bilim-Kurgu Makyaj 7.3 4,491

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Makyaj 6.1 505,129
2014 Dram Makyaj 7.4 69,884
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 202,023

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Makyaj 5.9 122,612

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Makyaj 5.9 119,493
2013 Suç Makyaj 8.5 195,933

Sessiz Tepe: Karabasan 3D
2012 Korku Makyaj 5.0 55,724

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
6.3 224,313

Şey
2011 Korku Özel Efekt 6.2 109,024

Korku Evi
2011 Dram Makyaj 6.0 58,289
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.4 112
2011 Gerilim Makyaj 3.5 95

Anneler Günü
2010 Suç Makyaj 6.3 14,675

Testere 3D: Final
2010 Korku Makyaj 5.6 81,411

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Makyaj 7.1 266,408

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
5.9 150,112

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Makyaj 5.0 206,168

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Makyaj 7.5 327,546
2009 Macera Makyaj 5.8 11,142
2009 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
6.1 65,014

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Makyaj 4.9 19,075
2009 Dram Makyaj 6.3 65

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Makyaj 7.5 8,442

Testere 5
2008 Korku Makyaj 5.8 104,005

Ev Hapsi
2008 Korku Makyaj 5.5 11,351
2008 Komedi Makyaj 6.7 22,014

Atlayıcı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Makyaj
6.1 267,122
2007 Korku Makyaj 5.9 28,979

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 138,374

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 677,400

Sessiz Tepe
2006 Korku Makyaj 6.6 198,906

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Makyaj 4.6 12,388

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Makyaj 7.5 206,918
2005 Biyografi Makyaj 8.0 163,788

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.2 85,782

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Makyaj 5.7 7,889

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Makyaj 6.2 171,834

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Makyaj 7.3 216,370
2004 Dram Makyaj 7.5 2,663

Korku Kapanı
2003 Korku Makyaj 6.1 98,934
2003 Dram Makyaj 6.2 493

Evrim - Türlerin Serüveni
2003 Belgesel Makyaj 7.4 282
2002 Dram Makyaj 6.6 10,936
2002 Aksiyon Makyaj 5.0 1,941

Yarışçı
2001 Aksiyon Makyaj 4.6 37,028
2001 Aksiyon Makyaj 4.4 45,174

Kurşun
2001 Aksiyon Makyaj 5.5 29,830

Drakula 2000
2000 Korku Makyaj 4.9 29,861

Varoluş
1999 Korku Özel Efekt 6.8 85,945

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 109,182

Diriliş
1999 Suç Makyaj 6.2 8,110

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Makyaj 6.1 20,865
1998 Aksiyon Makyaj 6.9 600

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Özel Efekt 5.9 41,879

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Makyaj 8.4 75,472
1995 Komedi Makyaj
Özel Efekt
6.0 1,041

Noel Baba
1994 Komedi Makyaj 6.4 80,540

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Makyaj 7.2 51,703
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018