Giriş Kayıt
Shirô Sano

Shirô Sano (67)


Oyuncu, Yönetmen

Shirô Sano, 04 Mart 1955 doğumlu oyuncu, yönetmen.

Sono otoko, kyôbô ni tsuki (1989), Godzilla (2001), Güneş (2005), Shura Yukihime (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1955
Burcu: Balık
Boyu: 1.76 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Korku Oyuncu    
2021 Romantik Oyuncu 7.1 47
2020 65 Tarihi Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 8.4 19
2020 65 Dram Oyuncu    
2020 65 Dram Oyuncu 6.0 2,798
2019 64 Dram Oyuncu 6.8 862
2018 Dram Oyuncu 7.7 6

The Habitation
2018 Dram Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 7.8 71
2017 62 Dram Oyuncu 6.8 933
2016 61 Aksiyon Oyuncu 5.8 146
2016 Dram Oyuncu 7.3 232
2016 Dram Oyuncu 6.0 24
2015 60 Dram Oyuncu 5.9 38
2015 60 Aksiyon Oyuncu 6.7 26
2015 Dram Oyuncu    
2014 59 Dram Oyuncu 4.7 69
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.0 30
2014 Gizem Oyuncu 6.8 13
2014 59 Komedi Oyuncu 5.7 81
2014 Gizem Oyuncu 5.2 69
2014 Gerilim Oyuncu 7.0 133
2014 Komedi Oyuncu 6.1 13
2014 Dram Oyuncu 7.6 13
2014 Dram Oyuncu 3.8 16
2013 58 Komedi Oyuncu 5.8 50
2013 58 Dram Oyuncu 7.8 11
2013 58 Dram Oyuncu    
2013 58 Komedi Oyuncu 4.2 48
2013 58 Komedi Oyuncu 6.8 14
2013 58 Dram Oyuncu    
2013 58 Komedi Oyuncu 7.3 21
2012 57 Dram Oyuncu 6.5 91
2012 57 Dram Oyuncu 6.8 56

Zengin Adam, Fakir Kadın
2012 Komedi Oyuncu 7.5 985
2012 Dram Oyuncu 6.9 121
2012 Gizem Oyuncu 7.6 408
2012 57 Macera Oyuncu 7.6 95

Benim Yolum
2011 56 Aksiyon Oyuncu 7.6 11,882
2011 56 Macera Oyuncu 5.7 120
2011 56 Dram Oyuncu 5.7 116
2011 56 Dram Oyuncu 3.4 11
2011 Dram Oyuncu 7.0 42
2011 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.2 26
2010 Suç Oyuncu 7.0 21

Demiryolları
2010 55 Dram Oyuncu 6.3 208

20. Yüzyıl Çocukları 3: Kefaret
2009 54 Macera Oyuncu 6.5 1,177
2009 54 Dram Oyuncu 6.1 369
2009 Dram Oyuncu 7.1 12
2009 Dram Oyuncu 7.6 25
2008 53 Dram Oyuncu 5.7 65

Beni Koruyacak Kimse Yok
2008 53 Dram Oyuncu 6.8 347

20. Yüzyıl Çocukları 1: Sonun Başlangıcı
2008 53 Macera Oyuncu 6.6 2,652
2008 53 Macera Oyuncu 5.1 157
2008 Dram Oyuncu 6.8 125
2008 53 Dram Oyuncu 7.0 90
2008 Oyuncu    
2008 53 Komedi Oyuncu 6.0 238
2007 Dram Oyuncu 8.1 19
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 Aile Oyuncu    
2006 51 Korku Oyuncu 4.9 140
2006 Dram Oyuncu 7.5 33
2006 51 Dram Oyuncu 7.0 319
2006 Oyuncu 8.9 9
2006 Oyuncu    
2005 50 Komedi Oyuncu 4.6 155

Büyük Yokai Savaşı
2005 50 Macera Oyuncu 6.4 2,529
2005 50 Aile Oyuncu 6.9 197

Güneş
2005 50 Dram Oyuncu 7.3 2,848
2005 Korku Yönetmen 5.8 164
2004 49 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,685

Enfeksiyon
2004 49 Dram Oyuncu 6.0 5,567
2004 49 Oyuncu 5.6 101
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 17
2004 Dram Oyuncu 6.4 48
2004 49 Aksiyon Oyuncu 5.5 83
2003 48 Suç Oyuncu 5.7 40
2003 48 Suç Oyuncu 7.0 442
2003 Dram Oyuncu 6.3 24
2002 47 Dram Oyuncu 6.8 117
2002 47 Oyuncu 6.8 223
2002 Dram Oyuncu    
2001 46 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,029

Godzilla
2001 46 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,202
2001 46 Oyuncu 7.7 36
2001 46 Animasyon Oyuncu 5.7 8,767
1999 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,494
1999 Dram Oyuncu 8.8 18
1997 Dram Oyuncu 8.3 55
1997 42 Aksiyon Oyuncu 4.3 193
1996 41 Animasyon Oyuncu 7.2 323
1995 40 Biyografi Oyuncu 6.9 160
1994 39 Komedi Oyuncu 7.4 39
1994 39 Dram Oyuncu 6.7 594

The Most Terrible Time in My Life
1994 39 Dram Oyuncu 6.9 391
1994 Oyuncu    
1993 38 Dram Oyuncu 6.1 247

Seytani Ölüm Tuzagı 2: Kırık Ask Katili
1993 38 Gizem Oyuncu 5.0 147
1993 Komedi Oyuncu 8.3 12
1993 38 Dram Oyuncu 5.8 61

The Rocking Horsemen
1992 37 Komedi Oyuncu 7.1 157
1992 37 Komedi Oyuncu 6.2 18
1992 37 Dram Oyuncu 5.1 658
1991 36 Oyuncu 6.7 18
1990 35 Oyuncu 6.2 22
1990 Oyuncu 5.3 141
1990 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 301
1989 34 Dram Oyuncu 7.2 78
1989 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,073
1989 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 190
1988 33 Oyuncu 7.4 79
1988 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 131
1988 33 Korku Oyuncu 6.1 414
1986 31 Fantastik Oyuncu 7.2 273
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022