Giriş Kayıt
Kudret Şandra

Kudret Şandra (87)


Oyuncu

Kudret Şandra, 01 Ocak 1932 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 46 Komedi Oyuncu    
1975 43 Komedi Oyuncu    
1975 43 Komedi Oyuncu    
1975 43 Komedi Oyuncu    
1972 40 Fantastik Oyuncu    
1972 40 Dram Oyuncu    
1969 37 Komedi Oyuncu    
1968 36 Macera Oyuncu 3.9 15
1968 36 Macera Oyuncu 6.5 12
1968 36 Macera Oyuncu    
1968 36 Dram Oyuncu    
1968 36 Dram Oyuncu    
1967 Western Oyuncu    
1966 34 Dram Oyuncu    
1966 34 Dram Oyuncu    
1965 33 Romantik Oyuncu 7.1 14
1965 33 Komedi Oyuncu 6.5 15
1964 32 Suç Oyuncu 6.8 9
1964 32 Romantik Oyuncu 7.5 61
1960 28 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019