Giriş Kayıt
Steve Sandoval

Steve Sandoval


Yapımcı, Oyuncu

Steve Sandoval, yapımcı, oyuncu.

(1998) Will & Grace 1 (1998), (2014) Girl Meets World (2014), (2010) Haydi Çalkala! (2010), (2011) Yetenek Çiftliği (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.9 19,607
2015 Komedi Yapımcı 6.1 2,510
2014 Komedi Yapımcı 7.2 11,295

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Yapımcı 4.9 5,017

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı 4.8 9,919
2004 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 27

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.2 45,515
1998 Suç Çeşitli 6.1 740
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018