Giriş Kayıt
Steve Sandoval

Steve Sandoval


Yapımcı, Oyuncu

Steve Sandoval, yapımcı, oyuncu.

(1998) Will & Grace 1 (1998), (2014) Girl Meets World (2014), (2010) Haydi Çalkala! (2010), (2011) Yetenek Çiftliği (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 19,380
2015 Komedi Yapımcı 6.1 2,447
2014 Komedi Yapımcı 7.2 11,200

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Yapımcı 4.9 4,949

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı 4.8 9,833
2004 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 27

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.2 45,028
1998 Suç Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,209) Castle Rock (3,402) Sharp Objects (2,144) The 100 (2,099) La casa de papel (1,987) Preacher (1,590) Suits (1,245) Vikings (1,062) Black Mirror (898) Friends (891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018