Giriş Kayıt
Ethan Sandler

Ethan Sandler (46)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ethan Sandler, 03 Aralık 1972 ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2002 yılının Ocak ayında Kathryn Hahn ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

(2004) Medusa Darbesi (2004), (2007) Robinson Ailesi (2007), (2001) Crossing Jordan (2001), (1988) The Chocolate War (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1972
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 43 Komedi Oyuncu 5.4 1,295
2014 Komedi Oyuncu 7.7 19,794
2014 42 Kısa Metraj 8.2 68
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 12,135
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 170,360

Robinson Ailesi
2007 35 Animasyon Oyuncu 6.9 79,752
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 4,550

Medusa Darbesi
2004 32 Aksiyon Oyuncu 7.7 407,616

Acemi Prenses
2001 29 Komedi Oyuncu 6.3 116,506
2001 Suç Oyuncu 7.0 9,335
1988 16 Dram Oyuncu 6.8 1,930
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019