Giriş Kayıt
Bertil Sandgren

Bertil Sandgren (72)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Bertil Sandgren, 08 Mayıs 1942 doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Hip Hip Hora! (2004) yapımıyla biliniyor.

Bertil Sandgren, 01 Ocak 2015 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1942
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2015
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi 6.6 115,879

Kış Öpücüğü
2005 63 Dram Yapımcı 6.5 748
2004 62 Komedi Yapımcı 5.3 4,229
2003 61 Dram Yapımcı 3.0 162
2003 61 Dram Yapımcı 5.7 378
2002 60 Romantik Yapımcı 5.6 2,668
1969 27 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 51
1969 27 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 410
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019