Giriş Kayıt
Fred Sanders

Fred Sanders (63)


Oyuncu

Fred Sanders, 24 Şubat 1955 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Aşk Denizi (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1955
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 51 Animasyon Oyuncu 8.0 5,665

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 49 Animasyon Oyuncu 7.6 32,876
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 15,547
2002 Komedi Oyuncu 7.6 5,151

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 106,731

Yedi Kız Arkadaşım
1999 44 Komedi Oyuncu 5.9 1,059

Yan Odadan Melodiler
1998 43 Komedi Oyuncu 6.5 4,438
1998 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 167,152
1995 Komedi Oyuncu 7.1 1,369
1995 40 Biyografi Oyuncu 6.4 1,750

Gölge
1994 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 21,065
1993 38 Macera Oyuncu 4.7 241

Şeker Adamın Laneti
1992 37 Korku Oyuncu 6.6 57,455

Aşk Denizi
1989 34 Suç Oyuncu 6.8 33,830
1986 31 Komedi Oyuncu 5.8 2,400
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018