Giriş Kayıt
Fred Sanders

Fred Sanders (63)


Oyuncu

Fred Sanders, 24 Şubat 1955 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Aşk Denizi (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1955
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 51 Animasyon Oyuncu    

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 49 Animasyon Oyuncu 7.6 31,132
2002 Animasyon Oyuncu 8.6 13,876
2002 Komedi Oyuncu    

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 105,894

Yedi Kız Arkadaşım
1999 44 Komedi Oyuncu 6.0 995

Yan Odadan Melodiler
1998 43 Komedi Oyuncu 6.5 4,134
1998 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 165,657
1995 Komedi Oyuncu 7.2 1,144
1995 40 Biyografi Oyuncu    

Gölge
1994 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 20,787
1993 38 Macera Oyuncu    

Şeker Adamın Laneti
1992 37 Korku Oyuncu 6.6 56,217

Aşk Denizi
1989 34 Suç Oyuncu 6.8 33,391
1986 31 Komedi Oyuncu 5.7 2,229
Film Altyazıları
Upgrade (6,514) Deadpool 2 (5,754) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,059) Tag (2,623) Adrift (2,341) Down a Dark Hall (1,823) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018