Giriş Kayıt
Roselyn Sanchez

Roselyn Sanchez (45)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Roselyn Sanchez, 02 Nisan 1973 San Juan, Puerto Rico doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1998 yılının Ağustos ayında Gary Stretch ile evlendi. 3 yılın ardından 2001 yılının Nisan ayında boşandılar. 2008 yılının Kasım ayında Eric Winter ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Oyun Bozan (2007), Devious Maids (2013), Çılgınlar Gemisi (2002), Papi'nin Peşinde (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1973
Doğum Yeri: San Juan, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Rosalyn Sanchez
Takma İsmi: Popi
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
9.4 (14 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Gerilim Oyuncu 6.1 13,732
2016 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.0 55
2013 Komedi Oyuncu 7.8 19,839

Şeref Madalyası
2012 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 62,655
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 788
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.2 414
2009 36 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,014

Oyun Bozan
2007 34 Komedi Oyuncu 6.2 51,067
2006 33 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.2 870

Karambol
2005 32 Suç Oyuncu    
2005 32 Dram Oyuncu 6.1 123
2005 32 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902

Kanlı Sokaklar 2
2005 32 Müzikal Oyuncu 4.4 1,209
2005 32 Belgesel Oyuncu 2.3 66
2005 32 Suç Oyuncu 5.3 13,727
2004 31 Komedi Oyuncu 4.3 176

Kuraldışı
2003 30 Suç Oyuncu 6.5 54,699

Papi'nin Peşinde
2003 30 Komedi Oyuncu 4.8 3,596
2003 Suç Oyuncu 7.1 737

Çılgınlar Gemisi
2002 29 Komedi Oyuncu 4.9 27,841
2002 29 Suç Oyuncu 3.4 971
2002 Suç Oyuncu 6.9 16,218

Bitirim İkili 2
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 179,383

Şaşkın Rehine
1999 26 Komedi Oyuncu 5.1 3,127
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,492

Kaptan Ron
1992 19 Macera Oyuncu 5.7 18,743
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,638
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,287) Shameless (2,031) Fear the Walking Dead (1,713) Suits (1,483) Castle Rock (1,366) La Casa de Papel (1,235) Bodyguard (1,224) Mayans M.C. (1,083) The 100 (1,052) Vikings (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018