Giriş Kayıt
Roselyn Sanchez

Roselyn Sanchez (45)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Roselyn Sanchez, 02 Nisan 1973 San Juan, Puerto Rico doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1998 yılının Ağustos ayında Gary Stretch ile evlendi. 3 yılın ardından 2001 yılının Nisan ayında boşandılar. 2008 yılının Kasım ayında Eric Winter ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Oyun Bozan (2007), Devious Maids (2013), Çılgınlar Gemisi (2002), Papi'nin Peşinde (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1973
Doğum Yeri: San Juan, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Rosalyn Sanchez
Takma İsmi: Popi
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
9.4 (14 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Gerilim Oyuncu 6.1 14,728
2016 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.3 202
2013 Komedi Oyuncu 7.8 19,995

Şeref Madalyası
2012 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 62,907
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 814
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.2 454
2009 36 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,049

Oyun Bozan
2007 34 Komedi Oyuncu 6.2 51,570
2006 33 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.2 875

Karambol
2005 32 Suç Oyuncu 5.3 1,117
2005 32 Dram Oyuncu 6.2 130
2005 32 Aksiyon Oyuncu 4.1 5,161

Kanlı Sokaklar 2
2005 32 Müzikal Oyuncu 4.5 1,289
2005 32 Belgesel Oyuncu 2.3 66
2005 32 Suç Oyuncu 5.3 14,065
2004 31 Komedi Oyuncu 4.2 190

Kuraldışı
2003 30 Suç Oyuncu 6.5 54,974

Papi'nin Peşinde
2003 30 Komedi Oyuncu 4.8 3,708
2003 Suç Oyuncu 7.1 819

Çılgınlar Gemisi
2002 29 Komedi Oyuncu 4.9 28,657
2002 29 Suç Oyuncu 3.4 1,040
2002 Suç Oyuncu 6.9 16,311

Bitirim İkili 2
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 180,590

Şaşkın Rehine
1999 26 Komedi Oyuncu 5.1 3,188
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,569

Kaptan Ron
1992 19 Macera Oyuncu 5.7 18,819
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,652
Dizi Altyazıları
Origin (3,288) Narcos: Mexico (2,750) The Big Bang Theory (1,970) Titans (1,931) Supernatural (1,783) Doctor Who (1,546) The Last Ship (1,271) Outlander (1,208) The Last Kingdom (1,145) The Flash (985)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018