Giriş Kayıt
Yelena Sanayeva

Yelena Sanayeva (75)


Oyuncu

Yelena Vsevolodovna Sanayeva, 21 Ekim 1943 doğumlu oyuncu.

Chuchelo (1984) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yelena Vsevolodovna Sanayeva
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1943
Diğer Bir İsmi: Ye. Sanayeva
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 64 Oyuncu 6.2 269
1988 45 Animasyon Oyuncu 7.1 123
1987 44 Animasyon Oyuncu 7.0 10
1986 43 Animasyon Oyuncu 7.5 943
1984 41 Dram Oyuncu 7.9 1,237
1983 40 Suç Oyuncu 6.7 180
1982 Animasyon Oyuncu 6.5 55
1980 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 412
1976 33 Aile Oyuncu 7.7 1,364
1972 29 Komedi Oyuncu 7.5 319
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019