Giriş Kayıt
Hiroyuki Sanada

Hiroyuki Sanada (62)


Oyuncu

Hiroyuki Shimosawa, 12 Ekim 1960 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Satomi Tezuka ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

The Wolverine (2013), Hayat (2017), Bitirim İkili 3 (2007), 47 Ronin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hiroyuki Shimosawa
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1960
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Duke Sanada | Harry Sanada | Henry Sanada | Hiroyu
Takma İsmi: Duke
Burcu: Terazi
Boyu: 1.69 m
9.4 (48 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    

Suikast Treni
2022 62 Aksiyon Oyuncu 7.4 114,700

Ölüler Ordusu
2021 61 Aksiyon Oyuncu 5.7 173,063
2021 61 Aksiyon Oyuncu 6.1 173,595
2020 60 Dram Oyuncu 7.3 18,483
2019 59 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,121,819
2018 58 Biyografi Oyuncu 6.2 9,956

Hayat
2017 57 Korku Oyuncu 6.6 232,578

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 504,887

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 55 Dram Oyuncu 6.8 65,130

Minyonlar
2015 55 Animasyon Oyuncu 6.4 240,317
2014 Dram Oyuncu 6.5 24,314
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,350
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 29,792

Geçmişin İzleri
2013 53 Biyografi Oyuncu 7.1 40,724
2013 53 Aksiyon Oyuncu 6.2 161,496
2013 53 Aksiyon Oyuncu 6.7 468,355
2011 Dram Oyuncu 7.8 120,455
2009 49 Dram Oyuncu 6.3 3,113

Hızlı Yarışçı
2008 48 Aksiyon Oyuncu 6.0 74,455

Bitirim İkili 3
2007 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 170,081

Gün Işığı
2007 47 Macera Oyuncu 7.2 251,904

Söz
2005 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,307

Kontes
2005 45 Dram Oyuncu 6.5 6,754
2005 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 280
2004 Macera Oyuncu 8.3 553,399

Son Samuray
2003 43 Aksiyon Oyuncu 7.8 442,240

Alacakaranlık Samurayı
2002 42 Dram Oyuncu 8.1 24,166
2001 41 Oyuncu 6.6 152
2001 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,473

Evimiz Hakkındaki Herşey
2001 41 Komedi Oyuncu 6.5 409
2000 40 Romantik Oyuncu 7.0 239
1999 39 Oyuncu 7.2 138

Halka 2
1999 39 Korku Oyuncu 5.9 13,821
1998 38 Gizem Oyuncu 7.1 160
1998 38 Dram Oyuncu 5.2 3,537

Halka
1998 38 Korku Oyuncu 7.2 71,415
1997 37 Komedi Oyuncu 8.9 69
1995 35 Dram Oyuncu 7.2 47
1995 35 Western Oyuncu 5.7 147
1995 35 Biyografi Oyuncu 6.9 160
1994 34 Dram Oyuncu 6.4 247
1993 33 Macera Oyuncu 6.2 71
1992 32 Tarihi Oyuncu 7.4 22

Tsugumi
1990 30 Dram Oyuncu 6.5 130
1988 28 Komedi Oyuncu 6.9 67
1987 Biyografi Oyuncu 8.5 43

In the Line of Duty
1986 26 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,398
1986 26 Aksiyon Oyuncu 5.6 25
1986 26 Dram Oyuncu 7.0 172
1985 25 Animasyon Oyuncu 6.9 731
1984 24 Oyuncu 7.0 73
1983 23 Macera Oyuncu 6.4 1,209
1982 22 Aksiyon Oyuncu 6.5 219
1982 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 567
1982 22 Komedi Oyuncu 6.9 739
1982 22 Dram Oyuncu 6.5 147

Ejderha İnindeki Ninja
1982 22 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,939

Samurayın Yeniden Dirilişi
1981 21 Aksiyon Oyuncu 6.5 931
1980 20 Aksiyon Oyuncu 6.1 731
1979 19 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,024
1979 19 Aksiyon Oyuncu 6.5 155
1978 18 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,591

Uzay Yolu
1978 18 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,471
1974 14 Aksiyon Oyuncu 6.8 438
1970 10 Aksiyon Oyuncu 6.9 44
- Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022