Giriş Kayıt
Josetxo San Mateo

Josetxo San Mateo


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Josetxo San Mateo, Madrid, Madrid, İspanya doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen.

Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Jose Ricardo San Mateo | Josecho San Mateo | José
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zorbalık
2009 Dram Yönetmen 6.2 301
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 239
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 852
1991 News Oyuncu 6.6 201

Ogro
1979 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 619
1978 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 489
1974 Korku Çeşitli 6.1 583
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019