Giriş Kayıt
Roseann Samuel

Roseann Samuel


Makyaj

Roseann Samuel, makyaj.

Milyonlar (2004), Saving Grace (2000), Wolf Hall (2015), RKO 281 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: RoseAnn Samuel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.7 5,001
2015 Dram Makyaj 6.3 8,545
2015 Dram Makyaj 8.1 8,075
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 458
2009 Dram Makyaj 6.2 420
2008 Korku Makyaj 7.1 585
2008 Dram Makyaj 6.7 11,345

Kusursuz
2007 Suç Makyaj 6.8 21,551

Hırsız Kral
2006 Macera Makyaj 6.0 5,494

Ayrılık Yalanları
2005 Dram Makyaj 6.5 3,862

Aşkın Gerçeği
2005 Komedi Makyaj 5.4 3,949
2005 Dram Makyaj 6.5 212

Milyonlar
2004 Komedi Makyaj 6.9 23,502
2003 Komedi Makyaj 7.1 1,104
2001 Komedi Makyaj 5.9 3,479

Lujin Savunması
2000 Dram Makyaj 6.9 4,036
2000 Komedi Makyaj 6.9 16,683
1999 Biyografi Makyaj 7.1 5,400
1999 Macera Makyaj 6.8 567

En Büyük Günah
1999 Suç Makyaj 6.5 1,334

Tüm Küçük Hayvanlar
1998 Macera Makyaj 7.0 2,504
1998 Aksiyon Makyaj 7.3 433
1998 Komedi Makyaj 6.7 2,352
1997 Komedi Makyaj 6.4 3,012
1989 Dram Makyaj 8.6 32,163
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019