Giriş Kayıt
Russell Sams

Russell Sams (42)


Oyuncu

Russell Adam Sams, 18 Mayıs 1977 Clinton, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

Günahkarlar (2007), (2002) Kural Ötesi (2002), (2003) Wonderland (2003), (2006) Driftwood (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Russell Adam Sams
Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Clinton, Tennessee, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Komedi Oyuncu 5.5 234
2013 36 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 16

Günahkarlar
2007 30 Suç Oyuncu 5.7 10,616
2006 29 Korku Oyuncu 4.9 765

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 353,309
2003 26 Suç Oyuncu 6.6 20,360

Kural Ötesi
2002 25 Komedi Oyuncu 6.7 47,620
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019