Giriş Kayıt
Xavier C. Salinas

Xavier C. Salinas


Yapım Yöneticisi

Xavier C. Salinas, yapım yöneticisi.

Grown-ish (2018), Private Practice (2007), (2014) How to Get Away with Murder (2014), (2014) Intelligence (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Xavier C. Salinas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 6.5 2,074
2016 Komedi Çeşitli    
2014 Suç Çeşitli 8.2 96,808
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 17,867
2013 Dram Çeşitli 6.6 16
2009 Dram Çeşitli 6.8 285
2007 Aksiyon Çeşitli 7.8 4,650
2007 Komedi Çeşitli
Yapım Yöneticisi
6.7 20,236
2005 Suç Çeşitli 8.1 5,566
2001 Komedi Çeşitli 5.7 838
1999 Biyografi Çeşitli 7.1 2,946
1997 Biyografi Çeşitli 6.7 21,746
1996 Biyografi Çeşitli 6.3 867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018