Giriş Kayıt
Xavier C. Salinas

Xavier C. Salinas


Yapım Yöneticisi

Xavier C. Salinas, yapım yöneticisi.

Grown-ish (2018), Private Practice (2007), (2014) How to Get Away with Murder (2014), (2014) Intelligence (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Xavier C. Salinas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 6.4 2,308
2016 Komedi Çeşitli    
2014 Suç Çeşitli 8.2 99,349
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 17,977
2013 Dram Çeşitli 6.6 16
2009 Dram Çeşitli 6.8 288
2007 Aksiyon Çeşitli 7.8 4,672
2007 Komedi Çeşitli
Yapım Yöneticisi
6.7 20,388
2005 Suç Çeşitli 8.1 5,611
2001 Komedi Çeşitli 5.8 845
1999 Biyografi Çeşitli 7.1 2,963
1997 Biyografi Çeşitli 6.7 21,926
1996 Biyografi Çeşitli 6.3 873
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019