Giriş Kayıt
Claude Salez

Claude Salez


Oyuncu

Claude Salez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Suç Oyuncu 5.3 17

Sicilyalilar Çetesi
1969 Suç Oyuncu 7.5 5,957

Dövmeli
1968 Komedi Oyuncu 6.6 2,388

Elveda Dostum
1968 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,481

Generallerin gecesi
1967 Suç Oyuncu 7.3 6,315

Şahane Oyun
1966 Komedi Oyuncu 8.0 13,695
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019