Giriş Kayıt
Peter Salem

Peter Salem


Müzisyen, Müzisyen

Peter Salem, müzisyen, müzisyen.

Ebeyi Çağır (2012), I Shouldn't Be Alive (2005), Great Expectations (1999), The Other Boleyn Girl (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik 6.4 491

Ebeyi Çağır
2012 Dram Müzik
Müzik
8.4 16,861
2010 Dram Müzik 7.7 410
2005 Dram Müzik 7.4 153
2005 Belgesel Müzik 8.1 1,652
2003 Romantik Müzik 6.3 945
1999 Dram Müzik 7.3 1,610
1996 Komedi Müzik 5.7 761
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019