Giriş Kayıt
Hiroaki Sakurai

Hiroaki Sakurai


Yönetmen, Sanat Bölümü, Senarist

Hiroaki Sakurai, yönetmen, sanat bölümü, senarist.

Diğer Bir İsmi: Hiroyaka Sakurai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yönetmen 8.4 7,840
2010 Animasyon Yönetmen 8.0 7,600
2003 Animasyon Yönetmen 7.6 828
2002 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 3,095
1999 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.2 46
1997 Animasyon Yönetmen 8.1 1,756
1995 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.5 22
1992 Animasyon Yönetmen 6.5 218
1986 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 10,165
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022