Giriş Kayıt
Rei Sakuma

Rei Sakuma (54)


Oyuncu

Reiko Sakuma, 05 Ocak 1965 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Küçük Cadı Kiki (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Reiko Sakuma
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1965
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,028
2011 Oyuncu    
2007 42 Animasyon Oyuncu 7.3 39
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 15
2002 37 Animasyon Oyuncu 7.8 237

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 Komedi Oyuncu 7.2 977
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 3,650
2000 35 Animasyon Oyuncu 7.2 1,040
1999 Animasyon Oyuncu 6.6 7
1999 Animasyon Oyuncu 7.2 199
1997 32 Dram Oyuncu 7.8 830
1997 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 292
1996 31 Animasyon Oyuncu 6.1 160
1995 30 Oyuncu 8.3 146
1994 29 Animasyon Oyuncu 7.5 396
1994 29 Animasyon Oyuncu 7.3 19,658
1993 28 Animasyon Oyuncu 7.1 458
1993 28 Animasyon Oyuncu 8.0 575
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 1,806
1992 27 Animasyon Oyuncu 7.2 330
1992 27 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 468
1992 27 Animasyon Oyuncu 7.4 762
1991 26 Komedi Oyuncu 7.1 770
1990 25 Animasyon Oyuncu 7.1 101
1990 Animasyon Oyuncu 7.8 2,105

Küçük Cadı Kiki
1989 24 Animasyon Oyuncu 7.9 100,005
1989 Animasyon Oyuncu 5.7 7
1989 Animasyon Oyuncu 7.9 4,174
1989 24 Aksiyon Oyuncu 6.9 670
1988 23 Animasyon Oyuncu 7.8 1,169
1988 Animasyon Oyuncu 5.9 54
1983 Animasyon Oyuncu 8.7 3,182
1979 Animasyon Oyuncu 7.8 2,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019