Giriş Kayıt
Steve Saklad

Steve Saklad


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Steve Saklad, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Örümcek Adam 2 (2004), Oyun (1997), Kızıl Ejder (2002), İnfazcı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven A. Saklad | Steven Saklad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 3,258

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 73,660
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 35,460

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.0 316,761

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 38,919
2012 Korku Yapım Tasarımcısı 4.1 18,041

Muppetlar
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 82,434

Aklı Havada
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 299,541

Kara Büyü
2009 Korku Yapım Tasarımcısı 6.6 176,221

Alacakaranlık
2008 Dram Sanat Bölümü 5.2 391,555

Oyum Kime?
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 16,697
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 463,638
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 5.9 5,909

Ölmeden Önce
2005 Suç Yapım Tasarımcısı 5.6 6,341

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 205,381

İnfazcı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 141,607

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 494,878

Kızıl Ejder
2002 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 230,767

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Sanat Bölümü 6.2 49,546

Aile Babası
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 96,680

Aşk Mektubu
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 33,267

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 62,379

Oyun
1997 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 312,618

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sanat Yönetmeni 6.8 52,174

Ilk günah
1996 Suç Sanat Yönetmeni 6.1 7,647

Dokuz Ay
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 33,147

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 78,250

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 18,923

Müthiş Dadı
1993 Komedi Sanat Bölümü 7.0 218,248

Bay Mükemmel
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 2,899

Barınağın Meleği
1993 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 2,144

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 17,830

Mambo Kralları
1992 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 4,744

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.3 4,355

Deniz Kızları
1990 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 25,994

Dişi Şeytan
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.5 14,694
1989 Macera Sanat Bölümü 5.8 1,660

Kötü Ruh 3
1988 Korku Sanat Bölümü 4.6 15,449

Radyo Günleri
1987 Komedi Sanat Bölümü 7.6 28,630
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019