Giriş Kayıt
Amy Sakasitz

Amy Sakasitz


Oyuncu

Amy Johanna Sakasitz, Washington, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

House Arrest (1996), A Home of Our Own (1993), (1993) Afacan Dennis (1993), (1995) Mad Love (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amy Johanna Sakasitz
Doğum Yeri: Washington, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Amy J. Sakasitz | Amy Johanna Sakasitz
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu 5.8 7,460
1995 Dram Oyuncu 5.3 5,843
1993 Biyografi Oyuncu 7.1 2,685

Afacan Dennis
1993 Komedi Oyuncu 5.6 51,471
1992 Komedi Oyuncu 6.1 1,350
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019