Giriş Kayıt
Maaya Sakamoto

Maaya Sakamoto (43)


Oyuncu, Müzisyen

Maaya Sakamoto, 31 Mart 1980 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, müzisyen.

Final Fantasy 7 (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1980
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Maya Sakamoto
Burcu: Koç
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu    
2022 42 Animasyon Oyuncu 8.4 3,517
2022 Animasyon Oyuncu 6.8 2,616
2021 Animasyon Oyuncu    
2021 Animasyon Oyuncu 9.0 3,794
2021 41 Animasyon Oyuncu 6.6 9
2021 Animasyon Oyuncu 7.2 606
2021 41 Animasyon Oyuncu 8.0 13,840
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 11
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 10,853
2019 Animasyon Oyuncu 7.2 960

Enen no Shoubouta
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 10,805
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 142,683
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 8,742
2019 39 Animasyon Oyuncu 7.9 372
2019 39 Animasyon Oyuncu 7.3 85
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 2,667
2017 37 Animasyon Oyuncu 7.6 1,452
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 1,153
2017 37 Animasyon Oyuncu 7.9 3,208
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 508
2016 36 Animasyon Oyuncu 7.6 3,177
2016 36 Animasyon Oyuncu 7.3 3,623
2015 35 Animasyon Oyuncu 6.6 4,088
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 2,445
2015 35 Animasyon Oyuncu 7.1 795
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 2,241
2015 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 690
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 907
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 488
2014 34 Animasyon Oyuncu 7.1 2,308
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 37,353
2014 34 Animasyon Oyuncu 7.1 2,894
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 2,175
2014 Fantastik Oyuncu 6.3 139
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.1 3,192
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.2 925
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.8 743
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.1 4,324

Kaptan Harlock
2013 33 Animasyon Oyuncu 6.4 12,830
2013 Animasyon Oyuncu 8.6 2,926
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 267
2012 32 Animasyon Oyuncu 6.9 18,180
2012 32 Animasyon Oyuncu 6.8 453

Tiger & Bunny: Başlangıç
2012 32 Animasyon Oyuncu 6.6 325
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 3,035
2011 31 Animasyon Oyuncu 5.8 5,824
2011 Animasyon Oyuncu 5.3 370
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 1,231
2011 31 Dram Oyuncu 7.1 190
2011 31 Animasyon Oyuncu 6.9 5,380
2011 Komedi, Drama Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 215
2010 30 Animasyon Oyuncu 7.4 5,850
2010 Animasyon Oyuncu 8.4 4,868
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 676
2010 Animasyon Oyuncu 7.9 248
2009 29 Animasyon Oyuncu 7.5 1,650

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 29 Animasyon Oyuncu 7.9 24,573
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 769
2009 29 Animasyon Oyuncu    
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.0 324
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 720
2008 28 Animasyon Oyuncu 6.7 1,550
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 9,088
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 1,104
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.9 2,072

Ghost in the Shell 2.0
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.8 15,176
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 98
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.1 1,770
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 14,259
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.3 1,943
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,540
2007 27 Animasyon Oyuncu 7.1 2,030
2007 27 Animasyon Oyuncu 5.4 212
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.9 2,722
2007 27 Animasyon Müzik 7.7 284
2007 27 Animasyon Oyuncu 7.0 85
2007 27 Animasyon Oyuncu 7.7 18,143
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 162,868
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,618

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 8.9 371,789
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 28
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 11,460
2006 26 Animasyon Oyuncu 6.7 759
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu
Müzik
7.2 1,355

Final Fantasy 7
2005 25 Animasyon Oyuncu 7.2 57,849
2005 25 Animasyon Oyuncu 7.1 730
2005 25 Animasyon Oyuncu 6.6 269
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 1,521
2004 24 Animasyon Oyuncu 6.8 655
2003 23 Animasyon Oyuncu 5.6 68
2003 Animasyon Oyuncu 6.0 439
2003 23 Animasyon Oyuncu 6.1 215
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,198
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 3,398
2003 Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 124,347
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 1,750
2001 Animasyon Oyuncu    
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 2,622
2000 20 Animasyon Oyuncu 7.8 1,739
2000 20 Macera Oyuncu 6.6 3,788
1999 19 Animasyon Oyuncu 6.9 95
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 218
1996 Animasyon Oyuncu 6.9 19
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 4,460

Ghost In The Shell
1995 15 Animasyon Oyuncu 7.9 155,251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024