Giriş Kayıt
Masato Sakai

Masato Sakai (45)


Oyuncu

Masato Sakai, 14 Ekim 1973 Miyazaki, Japonya doğumlu oyuncu.

Yaşam Anahtarı (2012), Legal High (2012), Hanzawa Naoki (2013), Destiny: Kamakura Monogatari (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ekim 1973
Doğum Yeri: Miyazaki, Japonya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.72 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Dram Oyuncu 5.9 21
2017 44 Dram Oyuncu 7.0 725
2015 Dram Oyuncu 6.9 68
2013 Dram Oyuncu 8.5 847
2012 Komedi Oyuncu 8.4 882

Himawari ve Yavrularının 7 Günü
2012 39 Dram Oyuncu 6.6 104
2012 39 Dram Oyuncu 6.2 69
2012 39 Dram Oyuncu 6.2 119

Yaşam Anahtarı
2012 39 Komedi Oyuncu 7.4 1,524
2011 38 Dram Oyuncu 6.8 364
2011 38 Dram Oyuncu 5.7 63
2011 38 Animasyon Oyuncu 6.2 300
2010 37 Dram Oyuncu 6.4 150
2010 Dram Oyuncu 7.6 57
2010 37 Dram Oyuncu 7.1 894
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 681
2009 36 Komedi Oyuncu 5.7 131

Güney Kutbundaki Aşçı
2009 36 Komedi Oyuncu 7.2 664
2009 Dram Oyuncu 6.8 10
2009 36 Dram Oyuncu 1.1 471
2008 35 Komedi Oyuncu 6.9 138
2008 35 Dram Oyuncu 6.5 184
2008 35 Oyuncu 6.7 251
2008 Dram Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.4 28

Düello
2007 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 13,933

Duvar Adam
2006 33 Suç Oyuncu 5.2 151
2006 33 Romantik Oyuncu 6.6 717
2006 33 Dram Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.9 162
2004 Aksiyon Oyuncu 8.0 5
2003 30 Fantastik Oyuncu 6.2 1,349
2003 30 Dram Oyuncu 7.6 4,406
2002 Animasyon Oyuncu 7.4 264
2001 28 Romantik Oyuncu 7.0 61
2001 28 Dram Oyuncu 3.9 23

67 Model Tanrıça
2000 27 Komedi Oyuncu 7.0 1,703
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019