Giriş Kayıt
Benito Sagredo

Benito Sagredo


Oyuncu

Benito Sagredo, Burgos, Burgos, Castilla y León, İspanya doğumlu oyuncu.

Spectre (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Burgos, Burgos, Castilla y León, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 354,318
2014 Gerilim Oyuncu 7.6 1,179
2014 Oyuncu 7.2 65
2013 Dram Oyuncu 8.2 4,173
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 182
2011 Suç Oyuncu 7.3 113
2010 Dram Oyuncu 6.9 42
2009 Gerilim Oyuncu 5.5 2,860
2008 Oyuncu 3.4 26
2008 Dram Oyuncu 7.6 224

13 Gül
2007 Dram Oyuncu 6.9 1,626
2007 Komedi Oyuncu 6.0 153
2007 Komedi Oyuncu 5.1 314

Goya'nın Hayaletleri
2006 Biyografi Oyuncu 6.9 28,107

Benim Adım Juani
2006 Komedi Oyuncu 5.0 1,171
2005 Komedi Oyuncu 4.5 39
2005 Komedi Oyuncu 5.4 1,003
2003 Komedi Oyuncu 8.0 2,985

Dördüncü Kat
2003 Komedi Oyuncu 7.1 1,365
2001 Oyuncu 7.4 1,103
2000 Oyuncu 5.6 579
1999 Oyuncu 6.0 274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019