Giriş Kayıt
Ludivine Sagnier

Ludivine Sagnier (39)


Oyuncu

Ludivine Sagnier, 03 Temmuz 1979 La Celle-Saint-Cloud, Yvelines, Fransa doğumlu oyuncu.

Şeytanın İkizi (2011), Havuz (2003), L'ennemi public n°1 (2008), Aşk Şarkısı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1979
Doğum Yeri: La Celle-Saint-Cloud, Yvelines, Fransa
Diğer Bir İsmi: Ludivine
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.6 m
8.9 (12 Oy)
  • Currently 178.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (74)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    

Kimsesiz Çocuk
2018 39 Komedi Oyuncu 6.8 137
2018 39 Oyuncu 6.1 81
2016 Dram Oyuncu 8.4 26,435
2015 36 Dram Oyuncu 5.7 448
2014 35 Oyuncu 6.1 365
2014 35 Oyuncu 6.1 466

Havada Aşk Var
2013 34 Romantik Oyuncu 6.4 4,149

Paris'te Çılgın Macera
2011 32 Animasyon Oyuncu 6.7 17,989

Sevgililer
2011 32 Dram Oyuncu 6.2 2,121

Şeytanın İkizi
2011 32 Biyografi Oyuncu 7.1 57,868

Aşk Suçu
2010 31 Suç Oyuncu 6.5 4,786

Lily
2010 31 Dram Oyuncu 6.2 1,168
2008 29 Aksiyon Oyuncu 7.5 26,321

Ölümcül İçgüdü 1
2008 29 Aksiyon Oyuncu 7.6 29,729

İkiye Bölünen Kız
2007 28 Dram Oyuncu 6.4 3,292

Aşk Şarkısı
2007 28 Dram Oyuncu 7.2 8,296

Büyük Sır
2007 28 Dram Oyuncu 6.8 2,797
2007 28 Komedi Oyuncu 7.2 5,606

Paris, Seni Seviyorum
2006 27 Komedi Oyuncu 7.3 67,390
2006 27 Oyuncu    
2006 27 Dram Oyuncu 5.4 168
2003 24 Macera Oyuncu 6.9 60,577

Havuz
2003 24 Dram Oyuncu 6.8 38,877

Küçük Lili
2003 24 Dram Oyuncu 6.3 1,543
2003 24 Dram Oyuncu 5.7 676

8 Kadın
2002 23 Müzikal Oyuncu 7.1 26,649
2002 Macera Oyuncu 7.4 3,773

Benim Karım Aktris
2001 22 Komedi Oyuncu 6.5 3,428

Çocuk Oyunu
2001 22 Dram Oyuncu 5.2 682

Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları
2000 21 Komedi Oyuncu 6.9 5,502

Aşkın Büyüsü
1999 20 Biyografi Oyuncu 6.5 1,528
1999 20 Dram Oyuncu 6.4 321
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54
1990 11 Biyografi Oyuncu 7.5 20,380
1989 10 Komedi Oyuncu 5.7 506
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019