Giriş Kayıt
Willard Sage

Willard Sage (51)


Oyuncu

James Willard Sage, 13 Ağustos 1922 Kanada doğumlu oyuncu.

(1970) Colossus: The Forbin Project (1970), (1962) Sicak eller (1962), (1963) The Outer Limits (1963), (1955) The Tender Trap (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Willard Sage, 17 Mart 1974 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: James Willard Sage
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1922
Ölüm Tarihi: 17 Mart 1974
Doğum Yeri: Kanada
Diğer Bir İsmi: Williard Sage
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 50 Western Oyuncu 6.3 424
1970 48 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 7,320
1968 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 1,828
1965 Komedi Oyuncu 7.9 7,375
1963 41 Komedi Oyuncu 6.2 347
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 6,144

Sicak eller
1962 40 Komedi Oyuncu 6.7 7,691
1961 39 Komedi Oyuncu 7.2 6,082
1961 39 Komedi Oyuncu 7.1 1,003
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,890
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,191
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,093
1956 34 Western Oyuncu 6.2 170
1956 34 Dram Oyuncu 6.8 990
1956 Dram Oyuncu 7.8 312
1956 Komedi Oyuncu 8.3 244

Yukarıda Biri
1956 34 Biyografi Oyuncu 7.5 6,663
1956 34 Dram Oyuncu 6.0 295
1955 33 Komedi Oyuncu 6.4 2,099
1955 33 Dram Oyuncu 6.9 303
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,338

Karatahta Ormanı
1955 33 Dram Oyuncu 7.4 7,318
1953 31 Kara Film Oyuncu 7.1 13,135
1952 Western Oyuncu 7.7 561
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019