Giriş Kayıt
Nina R. Sadowsky

Nina R. Sadowsky


Yapımcı

Nina R. Sadowsky, yapımcı.

Sisler Evi (2003), (2001) Darısı Başıma (2001), (2000) Kayıp Ruhlar (2000), (2002) Desert Saints (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sisler Evi
2003 Dram Yapımcı 7.6 61,136
2002 Aksiyon Yapımcı 6.1 2,794

Darısı Başıma
2001 Komedi Yapımcı 5.3 69,670

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Yapımcı 4.8 9,988
1997 Dram Yapımcı 6.1 233
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019