Giriş Kayıt
Yûji Sadai

Yûji Sadai


Yapımcı

Yûji Sadai, yapımcı.

Linda Linda Linda (2005), Umut Diyarı (2012), Cehennem (2005), Etrafımızdakiler (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.6 233
2017 Dram Yapımcı 6.4 131
2016 Dram Yapımcı 5.9 597
2015 Dram Yapımcı 6.8 4,113
2014 Dram Yapımcı 7.1 79

Günahın Dokunuşu
2013 Dram Yapımcı 7.1 8,783

Umut Diyarı
2012 Dram Yapımcı 6.6 909

The Drudgery Train
2012 Dram Yapımcı 6.9 299
2011 Dram Yapımcı 4.4 633
2011 Dram Yapımcı 5.9 68
2011 Komedi Yapımcı 6.3 135
2011 Komedi Yapımcı 6.3 99
2009 Dram Yapımcı 6.8 318

Etrafımızdakiler
2008 Dram Yapımcı 7.7 582
2008 Dram Yapımcı 6.5 35

Plastik Şehir
2008 Gerilim Yapımcı 4.6 343
2008 Dram Yapımcı 7.1 1,397
2008 Komedi Yapımcı 7.1 8,425
2006 Komedi Yapımcı 6.2 179

Cehennem
2005 Dram Yapımcı 6.9 2,274
2005 Komedi Yapımcı 7.6 2,939

Bir Konuşabilse
2003 Dram 7.8 367,652
2003 Komedi Yapımcı 7.1 203

Bilinmeyen Zevkler
2002 Komedi Yapımcı 6.9 1,877
2001 Dram Yapımcı 6.4 106
2001 Dram Yapımcı 6.4 91
1997 Dram Çeşitli 7.9 926
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019