Giriş Kayıt
Yûji Sadai

Yûji Sadai


Yapımcı

Yûji Sadai, yapımcı.

Linda Linda Linda (2005), Umut Diyarı (2012), Cehennem (2005), Etrafımızdakiler (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.6 217
2017 Dram Yapımcı 6.6 117
2016 Dram Yapımcı 5.9 571
2015 Dram Yapımcı 6.8 4,035
2014 Dram Yapımcı 7.1 79

Günahın Dokunuşu
2013 Dram Yapımcı 7.1 8,627

Umut Diyarı
2012 Dram Yapımcı 6.6 904

The Drudgery Train
2012 Dram Yapımcı 6.9 297
2011 Dram Yapımcı 4.5 610
2011 Dram Yapımcı 5.9 68
2011 Komedi Yapımcı 6.3 133
2011 Komedi Yapımcı 6.3 99
2009 Dram Yapımcı 6.8 316

Etrafımızdakiler
2008 Dram Yapımcı 7.7 578
2008 Dram Yapımcı 6.6 34

Plastik Şehir
2008 Gerilim Yapımcı 4.6 342
2008 Dram Yapımcı 7.1 1,384
2008 Komedi Yapımcı 7.1 8,321
2006 Komedi Yapımcı 6.2 179

Cehennem
2005 Dram Yapımcı 6.9 2,264
2005 Komedi Yapımcı 7.6 2,898

Bir Konuşabilse
2003 Dram 7.8 364,333
2003 Komedi Yapımcı 7.2 201

Bilinmeyen Zevkler
2002 Komedi Yapımcı 6.9 1,857
2001 Dram Yapımcı 6.4 104
2001 Dram Yapımcı 6.4 90
1997 Dram Çeşitli 7.9 918
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018