Giriş Kayıt
Katee Sackhoff

Katee Sackhoff (42)


Oyuncu, Yapımcı

Kathryn Ann Sackhoff, 08 Nisan 1980 Portland, Oregon, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Riddick (2013), Göz (2013), Savaş Yıldızı Galactica (2003), Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathryn Ann Sackhoff
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1980
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
8.3 (22 Oy)
  • Currently 165.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 41 Animasyon Oyuncu 4.1 29
2021 41 Animasyon Oyuncu 7.8 267
2021 Animasyon Oyuncu 7.3 2,063
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 476,867
2019 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.2 36,129
2018 38 Aksiyon Oyuncu 4.4 9,869
2016 36 Komedi Oyuncu 6.3 488
2016 36 Korku Oyuncu 5.1 14,116
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 3,555
2014 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,811

Göz
2013 33 Korku Oyuncu 6.5 130,979
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 167,762

Lanetli Ev 2
2013 33 Dram Oyuncu 5.3 17,551
2013 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 3,704
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 36,081

Batman: İlk Yıl
2011 31 Animasyon Oyuncu 7.3 35,925
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 20,678
2009 29 Belgesel Oyuncu 7.6 203
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,305

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 97,717
2007 27 Aksiyon Oyuncu 7.6 23,468
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 12,045
2007 27 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,760

Hayalet Sesler 2
2007 27 Dram Oyuncu 5.7 13,308
2007 Komedi Oyuncu 8.2 807,134

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 8,287
2006 26 Belgesel Oyuncu
7.4 201
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 166,421

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.5 75,810
2003 Belgesel Oyuncu 7.3 47

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 56,454

Korku Bayramı 2
2002 22 Komedi Oyuncu 3.9 45,792
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 43,670
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 187,068
2001 21 Komedi Oyuncu 7.2 5,698

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 84,352
1999 Komedi Oyuncu 6.2 1,275
1998 18 Dram Oyuncu 5.5 2,474
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022