Giriş Kayıt
Viviana Saccone

Viviana Saccone (51)


Oyuncu

Viviana Saccon, 28 Ocak 1968 Jéppener, Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu.

"Por siempre mujercitas" (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Viviana Saccon
Doğum Tarihi: 28 Ocak 1968
Doğum Yeri: Jéppener, Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 5.5 59
2015 47 Gizem Oyuncu 4.9 65
2014 46 Korku Oyuncu 4.2 400
2008 40 Dram Oyuncu 6.6 90
2006 38 Komedi Oyuncu 6.7 233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019