Giriş Kayıt
Barry Sabath

Barry Sabath


Yapımcı, Oyuncu

Barry Sabath, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 4.9 492

Çılgınlar Gibi
2011 Dram Oyuncu 6.7 55,330
2007 Kısa Metraj 7.1 216

Çılgın Kampus
1994 Komedi Yapımcı 6.6 11,362

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Yapımcı 4.4 3,017

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Çeşitli 7.1 31,430
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019