Giriş Kayıt
Frank Röth

Frank Röth (59)


Oyuncu, Senarist

Frank Röth, 07 Temmuz 1959 Weinheim, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu, senarist.

Kolp (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1959
Doğum Yeri: Weinheim, Baden-Württemberg, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.9 188
2012 Dram Oyuncu 5.3 1,761
2009 50 Komedi Oyuncu 6.9 480

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 48 Macera Çeşitli 7.5 444,027
2005 Macera Çeşitli 8.7 181,438
2002 Komedi Oyuncu 6.1 238

Fareler
2001 42 Aksiyon Oyuncu 4.6 364
1996 Suç Senarist 6.9 27
1994 35 Animasyon Oyuncu 7.2 3,390
1994 Suç Oyuncu 5.7 40
1992 Dram Oyuncu    
1981 Suç Oyuncu 6.5 572
1977 Suç Senarist
Oyuncu
6.3 515

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,072
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019