Giriş Kayıt
Jean-François Rémi

Jean-François Rémi


Oyuncu

Jean-François Rémi, oyuncu.

Savaş Bitti (1966) yapımıyla biliniyor.

Jean-François Rémi, 21 Aralık 2007 tarihinde (37 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 21 Aralık 2007
Diğer Bir İsmi: J.F. Remi | Jean-Francois Remi | Jean-François Rem
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu 6.4 411
1979 Dram Oyuncu 6.5 340
1977 Western Oyuncu 6.3 384
1975 Dram Oyuncu 8.1 39
1974 Dram Oyuncu 6.1 288
1967 Gerilim Oyuncu 6.6 120

Savaş Bitti
1966 Dram Oyuncu 7.5 1,733
1965 Dram Oyuncu 6.7 335
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019