Giriş Kayıt
John Saint Ryan

John Saint Ryan


Oyuncu, Dublör

John Saint Ryan, oyuncu, dublör.

American Cyborg: Steel Warrior (1993), Roar (1997), Delta Force 3: The Killing Game (1991), (1994) Squanto: A Warrior's Tale (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John C. Barker | John Barker | Paul B. Hutchinson 
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.0 63

Kasap
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 670
2000 Macera Oyuncu 6.6 525
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,029
1996 Aksiyon Oyuncu 5.0 397
1994 Macera Oyuncu 6.1 994
1994 Animasyon Oyuncu 8.1 12,319
1993 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,142
1992 Macera Dublör 6.0 19,492
1991 Aksiyon Oyuncu 2.9 744

Örtbas
1991 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.4 1,128

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,528
1983 Suç Oyuncu 6.7 63
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,454
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,895
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019