Giriş Kayıt
Barbara Rutter

Barbara Rutter


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Barbara Rutter, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü.

Ufuk Faciası (1997), Air America (1990), Ormanın Kitabı (1994), Wives and Daughters (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Konfeti
2006 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 4,761

Pür Neşe
2003 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 4,734
2003 Macera Kostüm Bölümü 8.1 2,647
2003 Macera Kostüm Bölümü 8.2 2,762
2001 Macera Kostüm Bölümü 8.2 3,535
1999 Dram Kostüm Bölümü 8.1 6,142
1998 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.1 2,365

Ufuk Faciası
1997 Korku Kostüm Bölümü 6.7 140,616

Ormanın Kitabı
1994 Macera Kostüm Bölümü 6.0 14,861

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 46,060
1993 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.0 2,659
1993 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 3,463

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.5 25,703
1990 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 24,720
1989 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 1,980
1987 Suç Kostüm Bölümü 6.9 239
1987 Fantastik Sanat Bölümü 5.5 472
1986 Dram Kostüm Bölümü 5.6 2,815
1986 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 5,618

Efsane
1985 Fantastik Kostüm Bölümü 6.5 53,782
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019