Giriş Kayıt
Jeff Russo

Jeff Russo (49)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Jeff Russo, 31 Ağustos 1969 doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Fargo (2014), Lucifer (2015), The Night Of (2016), Altered Carbon (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1969
Diğer Bir İsmi: Low Stars | Tonic
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Müzik 7.1 842
2019 Dram Müzik    
2018 Kısa Metraj Müzik 6.7 385

22 Mil
2018 49 Aksiyon Müzik 6.1 38,080
2018 49 Biyografi Müzik 5.7 2,751
2018 Aksiyon Müzik
Müzik
8.2 93,710
2018 Suç Müzik 8.0 6,918
2017 Dram Müzik 8.1 13,961
2017 48 Dram Müzik 5.5 634
2017 Komedi Müzik 6.3 4,700

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.4 57,439
2017 48 Dram Müzik 6.3 138
2017 Suç Müzik 7.8 5,802
2017 Dram Müzik 6.9 3,252
2017 Aksiyon Müzik 8.3 69,202
2017 48 Belgesel Müzik 7.4 243
2016 Dram Müzik 7.2 6,800
2016 Komedi Müzik 6.9 10,859
2016 Gizem Müzik 6.8 3,800
2016 Suç Müzik
Müzik
8.6 94,915
2016 Suç Müzik 7.0 8,770
2015 Suç Müzik 8.2 129,276
2015 46 Komedi Müzik 5.9 1,368

Firavun Tut
2015 Biyografi Müzik
Müzik
7.2 7,132
2015 Suç Müzik 7.3 7,515
2015 Dram Müzik
Müzik
7.1 10,782
2015 Suç Müzik
Müzik
7.2 2,313
2015 Suç Müzik 5.5 9,389
2014 45 Dram Müzik 4.8 755
2014 Dram Müzik 7.8 7,116
2014 Dram Müzik 6.6 22,345
2014 Suç Müzik
Müzik
9.0 260,551
2014 Suç Müzik 8.2 29,253
2013 44 Gerilim Müzik 4.7 389

Çocuklarım İçin
2013 44 Aksiyon Müzik 5.6 1,894
2013 44 Dram Müzik 5.2 275
2013 Dram Müzik
Müzik
6.8 9,148

Cherry'nin Hikayesi
2012 43 Dram Müzik 4.8 9,064
2011 Dram Müzik 7.0 6,766
2010 Müzik
Müzik
6.2 629
2010 41 Komedi Müzik 5.9 3,815
2009 Komedi Müzik 8.2 131,132
2009 Komedi Müzik 8.0 4,878

Kalbimdeki Sesler
2007 38 Biyografi Müzik 7.3 5,351
2007 Komedi Müzik 7.3 3,379

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Müzik 5.7 7,618
2004 35 Komedi Müzik 2.8 540
2004 35 Gerilim Oyuncu 4.7 163
2001 Suç Müzik 7.0 9,153
Dizi Altyazıları
Vikings (11,446) The Punisher (5,421) True Detective (3,486) The Big Bang Theory (3,024) Supernatural (3,022) Luther (2,417) Gotham (2,128) The Blacklist (1,601) Star Trek: Discovery (1,537) Project Blue Book (1,534)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019