Giriş Kayıt
James Russo

James Russo (66)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

James Vincent Russo, 23 Nisan 1953 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Bettina Russo ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Benim Güzel Idahom (1991), Perfect Sisters (2014), Extremities (1986), Dangerous Game (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Vincent Russo
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1953
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Russo
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 66 Korku Oyuncu 2.3 81
2018 65 Fantastik Oyuncu 5.5 1,750
2018 65 Komedi Oyuncu 3.0 35
2018 65 Dram Oyuncu 5.8 91
2017 64 Aksiyon Oyuncu 2.8 497
2016 63 Biyografi Oyuncu 4.9 444
2016 63 Dram Oyuncu 5.0 136
2016 63 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,996
2016 63 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,976
2016 63 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
7.3 26
2016 63 Dram Oyuncu    

Kara Düzen
2015 62 Biyografi Oyuncu 6.9 156,487
2015 62 Dram Oyuncu 2.2 206
2014 61 Aksiyon Oyuncu 4.8 246

Motel
2014 61 Suç Senarist 5.2 15,549
2014 61 Suç Oyuncu 5.6 5,773
2013 60 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.7 394
2013 60 Dram Oyuncu 4.3 171
2013 60 Dram Oyuncu 4.3 616

Zincirsiz
2012 59 Dram Oyuncu 8.4 1,218,750
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 30,808
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,980
2011 58 Aksiyon Oyuncu 2.5 429
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,391
2011 58 Western Oyuncu 4.6 437
2011 58 Suç Oyuncu 6.5 8,135
2011 58 Dram Oyuncu 5.2 303

Son Kurşun
2010 57 Gerilim Oyuncu 3.9 209
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 61,729

Harika Çocuk
2010 57 Aksiyon Oyuncu 6.8 8,427
2010 57 Gerilim Oyuncu 4.2 372
2009 56 Dram Oyuncu 5.2 93

Halk Düşmanları
2009 56 Biyografi Oyuncu 7.0 262,480
2009 56 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,780
2009 56 Suç Oyuncu 5.5 594
2008 55 Gerilim Oyuncu 4.1 168
2008 55 Aksiyon Oyuncu 6.2 255
2008 55 Korku Oyuncu 3.5 151
2008 55 Aksiyon Oyuncu 4.0 341
2008 55 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,223

Hançer
2008 55 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,430
2008 Biyografi Oyuncu 7.3 894
2008 55 Dram Oyuncu 6.0 234
2007 54 Suç Oyuncu 5.6 1,357
2007 54 Suç Oyuncu 2.9 455
2007 54 Korku Oyuncu 3.4 459
2006 53 Korku Oyuncu 3.4 705
2006 Western Oyuncu 7.8 5,403
2006 53 Korku Oyuncu 2.9 837
2006 53 Dram 6.1 310
2006 53 Aksiyon Oyuncu 3.9 257

Hedef
2004 51 Aksiyon Oyuncu 2.5 507

Uzak Ülke
2003 50 Aksiyon Oyuncu 7.5 62,327

Kutu
2003 50 Suç Oyuncu
Senarist
5.0 430

Acımasız Takip
2003 50 Dram Oyuncu 4.2 303

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 49,899
2002 49 Aksiyon Oyuncu 5.1 319
2002 49 Gerilim Oyuncu 4.4 680
2000 47 Gerilim Oyuncu 6.0 135

Gökyüzünde Dehşet
2000 47 Aksiyon Oyuncu 4.2 402

Dokuzuncu Kapı
1999 46 Gizem Oyuncu 6.7 154,149
1999 46 Komedi Oyuncu 5.4 1,418
1999 46 Gerilim Oyuncu 4.5 325
1998 45 Gizem Oyuncu 5.7 338
1998 45 Gerilim Oyuncu 3.9 252
1998 45 Suç Oyuncu 4.0 98

Haberci
1997 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 64,643

Köstebek
1997 44 Biyografi Oyuncu 7.8 256,173
1996 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 579
1996 43 Suç Oyuncu 6.8 1,276
1995 42 Dram Oyuncu 6.4 2,100

Sekreter
1995 42 Gerilim Oyuncu 4.9 217

Kötü Kızlar
1994 41 Western Oyuncu 5.1 10,958
1993 40 Dram Oyuncu 5.7 3,275
1993 40 Korku Oyuncu 6.0 5,807
1992 39 Aksiyon Oyuncu 5.3 245

Benim Güzel Idahom
1991 38 Dram Oyuncu 7.1 44,929
1991 38 Dram Oyuncu 6.0 750

Ölüm Öpücüğü
1991 38 Suç Oyuncu 5.7 4,457

Gangsterlerin Arasında
1990 37 Suç Oyuncu 7.3 19,453

Biz Melek Değiliz
1989 36 Komedi Oyuncu 6.1 20,027
1989 36 Korku Oyuncu 4.6 530
1987 34 Suç Oyuncu 6.1 1,410
1986 33 Dram Oyuncu 6.3 3,075

Sosyete Polisi
1984 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 149,628

Gangsterler Kulübü
1984 31 Suç Oyuncu 6.5 14,962

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 31 Suç Oyuncu 8.4 279,897
1982 29 Suç Oyuncu 5.2 528

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 29 Komedi Oyuncu 7.2 85,570
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019