Giriş Kayıt
Billy Russell

Billy Russell (78)


Oyuncu

Adam George Brown, 16 Temmuz 1893 Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Beyaz Elbiseli Adam (1951) yapımıyla biliniyor.

Billy Russell, 25 Kasım 1971 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Adam George Brown
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1893
Ölüm Tarihi: 25 Kasım 1971
Doğum Yeri: Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Otomatik Portakal
1971 78 Suç Oyuncu 8.3 675,356
1970 77 Gerilim Oyuncu 6.9 390
1970 77 Dram Oyuncu 6.3 474
1964 Dram Oyuncu 8.0 22

Beyaz Elbiseli Adam
1951 58 Komedi Oyuncu 7.4 7,775
1940 47 Gerilim Oyuncu 7.3 3,844
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019