Giriş Kayıt
Todd Rundgren

Todd Rundgren (71)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

Todd Rundgren, 22 Haziran 1948 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen.

Düzenbaz (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1948
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: The All-Starr Band | The New Cars
Takma İsmi: Runt
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 71 Korku Oyuncu 3.7 80
2014 66 Komedi 4.9 7,265
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,874
1995 47 Belgesel Oyuncu 7.8 162
1995 47 Belgesel Oyuncu 7.7 136

Salak İle Avanak
1994 46 Komedi Müzik
Müzik
7.3 329,639
1994 46 Belgesel Oyuncu
7.4 895
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,655
1988 Dram Müzik 7.8 72
1986 Suç Müzik
Müzik
8.4 2,203
1986 Aile Müzik 8.0 3,734
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,896) Black Mirror (1,935) The 100 (1,883) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,711) The Big Bang Theory (1,550) Shingeki no kyojin (1,437)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019