Giriş Kayıt
Stefano Rulli

Stefano Rulli (74)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Stefano Rulli, 03 Ekim 1949 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen.

The Young Pope (2016), Gençliğin En İyisi (2003), Suburra (2015), Romanzo criminale (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1949
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 8.3 46,277
2015 66 Suç Senarist 7.4 21,199

Sibirya Mafyası
2013 64 Suç Senarist 6.3 7,965
2013 64 Biyografi Senarist 7.6 192
2013 64 Dram Senarist 6.4 980

Uyuyan Güzel
2012 63 Dram Senarist 6.3 1,746

Bir Katliam Romanı
2012 63 Dram Senarist 7.2 2,797
2010 Dram Senarist 7.8 267

Hayatımız
2010 61 Dram Senarist 6.7 2,356
2008 59 Komedi Oyuncu 6.9 3,287
2008 Biyografi Çeşitli 6.5 274
2007 Biyografi Çeşitli 8.5 3,718

Abim Evin Tek Çocuğu
2007 58 Komedi Senarist 7.0 6,709
2007 58 Dram Çeşitli 7.3 335

Timsah
2006 57 Komedi Oyuncu 6.7 5,175
2005 56 Suç Senarist 7.2 9,501
2005 56 Macera Senarist 6.7 997
2005 Dram Senarist 6.5 133
2004 55 Belgesel Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.7 22

Evin Anahtarları
2004 55 Dram Senarist 7.1 2,449

Gençliğin En İyisi
2003 54 Dram Senarist 8.5 22,771
2003 54 Aksiyon Çeşitli 6.8 66
2002 53 Biyografi Senarist 7.2 539
2001 Oyuncu 7.4 1,507
2001 52 Dram Senarist
Çeşitli
7.5 345
1999 Dram Senarist 6.0 10

Ateşkes
1997 48 Dram Senarist 6.5 1,787
1995 46 Suç Senarist 6.9 627
1995 Suç Senarist 8.0 396

Çocuk Hırsızı
1992 43 Dram Senarist 7.6 2,814
1991 42 Komedi Senarist 7.0 873
1990 Suç Senarist 8.1 537
1989 Suç Senarist 8.7 1,008
1989 40 Dram Senarist 7.3 1,181
1987 Suç Senarist 8.6 945
1977 28 Senarist 6.4 118
1977 28 Yönetmen Asistanı
Senarist
6.1 93
1975 26 Belgesel Yönetmen
Oyuncu
7.4 133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023