Giriş Kayıt
Belén Rueda

Belén Rueda (54)


Oyuncu

María Belén Rueda García-Porrero, 16 Mart 1965 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Daniel Écija ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Yetimhane (2007), İçimdeki Deniz (2004), Ceset (2012), Julia'nın Gözleri (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: María Belén Rueda García-Porrero
Doğum Tarihi: 16 Mart 1965
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Belen Rueda
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
9.1 (28 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Dram Oyuncu 7.4 19,013
2018 53 Gerilim Oyuncu 5.3 784
2018 53 Gerilim Oyuncu 6.0 1,847
2018 53 Oyuncu 5.1 902
2017 52 Komedi Oyuncu 7.0 9,499
2017 52 Dram Oyuncu 5.9 5,201
2017 Komedi Oyuncu 3.2 13
2016 51 Komedi Oyuncu 6.3 1,121
2016 Oyuncu 6.6 264
2014 49 Animasyon Oyuncu 7.9 492
2014 Komedi Oyuncu 6.6 141

İsmail
2013 48 Dram Oyuncu 6.4 926

7. Kat
2013 48 Gerilim Oyuncu 5.9 4,801

Ceset
2012 47 Gizem Oyuncu 7.6 45,015
2012 Fantastik Oyuncu 7.5 458

Sakın Korkma
2011 46 Dram Oyuncu 6.5 664
2011 Macera Oyuncu 7.4 3,783

Julia'nın Gözleri
2010 45 Korku Oyuncu 6.7 29,440
2010 45 Dram Oyuncu 6.3 1,576
2009 44 Komedi Oyuncu
4.2 2,448

Yetimhane
2007 42 Dram Oyuncu 7.5 138,173

Vahşi Zarafet
2007 42 Dram Oyuncu 5.9 10,155
2005 40 Müzik Oyuncu 6.1 1,082

İçimdeki Deniz
2004 39 Biyografi Oyuncu 8.0 73,070
2003 Oyuncu 7.4 3,033
2001 Komedi Oyuncu 3.8 32
1999 Komedi Oyuncu 7.2 1,155
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 262
1995 Oyuncu 5.3 506
1991 Komedi Oyuncu 6.6 705
1991 News Oyuncu 6.6 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019