Giriş Kayıt
Ed Rudolph

Ed Rudolph


Editör, Sanat Yönetmeni

Ed Rudolph, editör, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Sanat Yönetmeni 7.7 3,177
2008 Belgesel Editorial Department 8.0 122
2007 Belgesel Editorial Department 8.4 1,537
1999 Belgesel Editorial Department 7.8 413
1988 Belgesel Editorial Department 8.5 1,263
1974 Belgesel Editorial Department 8.8 1,828
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018