Giriş Kayıt
Ed Rudolph

Ed Rudolph


Editör, Sanat Yönetmeni

Ed Rudolph, editör, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Sanat Yönetmeni 7.7 2,562
2008 Belgesel Editorial Department    
2007 Belgesel Editorial Department 8.4 1,365
1999 Belgesel Editorial Department 8.1 303
1988 Belgesel Editorial Department 8.4 1,187
1974 Belgesel Editorial Department 8.8 1,414
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018