Giriş Kayıt
Nat Rudich

Nat Rudich (56)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Nat Rudich, 13 Mayıs 1919 doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Tehlikeli Yol (1965), Hurry Sundown (1967), The Cardinal (1963), (1959) Bir Cinayetin Anatomisi (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Nat Rudich, 26 Aralık 1975 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1919
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 1975
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 52 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 408
1967 48 Dram Çeşitli 5.7 871

Tehlikeli Yol
1965 46 Dram Çeşitli 7.3 7,122
1963 44 Dram Çeşitli 6.7 2,051

Bir Cinayetin Anatomisi
1959 40 Suç Çeşitli 8.1 52,535
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018