Giriş Kayıt
Nat Rudich

Nat Rudich (56)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Nat Rudich, 13 Mayıs 1919 doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Tehlikeli Yol (1965), Hurry Sundown (1967), The Cardinal (1963), (1959) Bir Cinayetin Anatomisi (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Nat Rudich, 26 Aralık 1975 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1919
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 1975
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 52 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 424
1967 48 Dram Çeşitli 5.7 884

Tehlikeli Yol
1965 46 Dram Çeşitli 7.3 7,207
1963 44 Dram Çeşitli 6.7 2,073

Bir Cinayetin Anatomisi
1959 40 Suç Çeşitli 8.0 52,966
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019