Giriş Kayıt
Ingrid Rudefors

Ingrid Rudefors


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Ingrid Rudefors, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Ingrid Rudfors
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Ritmi
2010 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.2 8,296
2008 Dram Yapımcı 6.4 1,160
2006 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 1,190
2006 Dram Yapım Yöneticisi 4.7 238

Hırsızlar
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 1,613
2003 Dram Yapım Yöneticisi 3.0 162
1992 Dram Çeşitli 5.3 378
1991 Gizem Çeşitli 6.0 1,401
1990 Komedi Çeşitli 7.4 8,434

Manyak Polis 2
1990 Suç Çeşitli 5.9 5,289
1989 Dram Çeşitli 6.1 145
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019