Giriş Kayıt
Debby Ruby-Winsberg

Debby Ruby-Winsberg


Sesler

Debby Ruby-Winsberg, sesler.

(2000) Gilmore Girls 6 (2000), (2008) Hamlet 2 (2008), (2009) Kapak Güzeli (2009), (2006) Suç Mahallesi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbie Ruby | Debby Ruby | Debbie Ruby-Winsberg |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Sesler 4.8 749

Kapak Güzeli
2009 Komedi Sesler 5.0 19,815
2008 Komedi Sesler 6.4 16,051

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,678

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,862
2004 Gizem Sesler 7.1 558

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 83,876

Yan Odadan Melodiler
1998 Komedi Sesler 6.5 4,438
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,812
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Suç Sesler 8.1 8,851

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 178,558
1991 Aile Çeşitli 6.8 2,566
1989 Korku Sesler 4.9 1,058
1988 Komedi Sesler 2.9 475
1988 Korku Sesler 4.5 1,919
1988 Gizem Sesler 2.5 549
1984 Animasyon Çeşitli 6.0 162
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018