Giriş Kayıt
Debby Ruby-Winsberg

Debby Ruby-Winsberg


Sesler

Debby Ruby-Winsberg, sesler.

(2000) Gilmore Girls 6 (2000), (2008) Hamlet 2 (2008), (2009) Kapak Güzeli (2009), (2006) Suç Mahallesi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbie Ruby | Debby Ruby | Debbie Ruby-Winsberg |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Sesler 4.8 746

Kapak Güzeli
2009 Komedi Sesler 5.0 19,728
2008 Komedi Sesler 6.4 16,001

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,666

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,858
2004 Gizem Sesler 7.1 554

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 83,099

Yan Odadan Melodiler
1998 Komedi Sesler 6.5 4,402
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,767
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Suç Sesler 8.1 8,776

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 177,445
1991 Aile Çeşitli 6.8 2,533
1989 Korku Sesler 4.9 1,033
1988 Komedi Sesler 2.9 471
1988 Korku Sesler 4.6 1,894
1988 Gizem Sesler 2.4 547
1984 Animasyon Çeşitli 6.0 155
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018