Giriş Kayıt
Andre Royo

Andre Royo (54)


Oyuncu, Yapımcı

Andre Royo, 18 Temmuz 1968 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Prospect (2018), Lila & Eve (2015), Remnants (2012), Hellbenders (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.7 m
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 54 Dram Oyuncu 7.0 849
2021 Komedi Oyuncu 8.2 16
2020 Suç Oyuncu 7.4 2,350
2019 Dram Oyuncu 7.9 68

Güzel Oğlum
2018 50 Biyografi Oyuncu 7.3 78,562
2018 50 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 28,396
2017 49 Suç Oyuncu 4.4 478
2016 48 Dram Oyuncu 6.2 666
2015 Komedi Oyuncu 7.2 3,040
2015 47 Dram Oyuncu 5.8 8,643
2015 Dram Oyuncu 7.4 39,647
2014 Suç Oyuncu 7.5 11,571
2014 46 Dram Oyuncu 7.0 418
2014 Dram Oyuncu 8.5 18,367

Şu An Muhteşem
2013 45 Komedi Oyuncu 7.1 154,973

Kirli Oyun
2012 44 Aksiyon Oyuncu 4.6 10,352

Koleksiyoncu 2
2012 44 Korku Oyuncu 6.1 50,692
2012 44 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,015
2012 44 Komedi Oyuncu 4.9 1,704
2012 44 Korku Yapımcı 5.7 42,191
2012 44 Macera Oyuncu 2.5 1,780

Kırmızı Kuyruklar
2012 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 35,947
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 81,796
2010 42 Dram Oyuncu 7.9 36
2010 42 Komedi Oyuncu 6.7 80,802
2009 41 Komedi 4.6 4,622
2008 Dram Oyuncu 8.4 242,367

Ağustos
2008 40 Dram Oyuncu 5.3 4,230
2008 Belgesel Oyuncu 5.5 167

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 60,690
2006 38 Dram Oyuncu 5.5 119

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 242,157

Görünmez Çocuklar
2005 37 Dram Oyuncu 7.4 4,145
2002 Suç Oyuncu 9.3 339,751
2001 Suç Oyuncu 7.5 25,909
2001 33 Dram Oyuncu 3.6 1,052

Korkusuz
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 77,716
1998 30 Komedi Oyuncu 6.1 2,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022