Giriş Kayıt
Fran Roy

Fran Roy


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Fran Roy, yapımcı, yapım yöneticisi.

(1988) Üvey Annem Bir Uzaylı (1988), (1988) Yaşayan Ölülerin Dönüşü (Bölüm 2) (1988), (1986) Gençlik Sevdası (1986), (1977) The Domino Principle (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku Yapımcı 4.8 77
1991 Dram Çeşitli 7.4 13,733

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Çeşitli 7.6 62,178

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Çeşitli 5.3 22,978

Yaşayan Ölülerin Dönüşü (Bölüm 2)
1988 Komedi Çeşitli 5.8 15,944
1987 Komedi Çeşitli 5.2 2,272

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Çeşitli 6.0 5,649

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 162,253
1977 Gerilim Çeşitli 5.7 1,509
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018