Giriş Kayıt
Carter Roy

Carter Roy


Oyuncu

Carter Roy, oyuncu.

Found Footage 3D (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.2 1,211
2013 Gerilim Oyuncu 5.0 411
2013 Oyuncu 5.1 109
2011 Kısa Metraj Oyuncu 4.7 3,633

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Oyuncu 6.3 43,459
2000 Korku Oyuncu 3.9 907
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018