Giriş Kayıt
Nicholas Rowe

Nicholas Rowe (52)


Oyuncu

Nicholas James Sebastian Rowe, 22 Kasım 1966 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Young Sherlock Holmes (1985), Delicious (2013), Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (1998), Anton Chekhov's The Duel (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicholas James Sebastian Rowe
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1966
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nick Rowe
Burcu: Yay
Boyu: 1.93 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimsesiz Çocuk
2018 52 Komedi Oyuncu 6.8 137
2018 52 Komedi Oyuncu 7.2 119
2017 Gerilim Oyuncu 6.6 4,058

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 13,542
2017 51 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,512
2016 50 Biyografi Oyuncu 7.3 114,107
2016 Dram Oyuncu 8.7 75,769
2016 Suç Oyuncu 7.3 2,932

Son Krallık
2015 Aksiyon Oyuncu 8.3 48,193

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 49 Dram Oyuncu 6.9 57,080
2013 47 Komedi Oyuncu 5.2 526

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.0 69,002
2011 Suç Oyuncu 7.9 44,333

Şangay
2010 44 Dram Oyuncu 6.4 8,542
2010 44 Dram Oyuncu 6.9 565
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 872

Demir Leydi
2009 43 Dram Oyuncu 7.2 362
2007 41 Komedi Oyuncu 6.4 3,273
2005 39 Dram Oyuncu 6.5 207

Bebek
2004 38 Komedi Oyuncu 4.9 34,146
2004 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 907
2002 36 Dram Oyuncu 7.2 10,686
2002 36 Macera Oyuncu 7.7 2,391
2001 35 Dram Oyuncu 6.4 19,092
2000 34 Dram Oyuncu 7.9 1,939

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 32 Komedi Oyuncu 8.2 484,706
1997 Suç Oyuncu 7.8 18,915
1996 30 Dram Oyuncu 5.8 253
1994 28 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,258
1985 19 Aksiyon Oyuncu 6.8 17,012
1984 18 Biyografi Oyuncu 7.1 4,678
Dizi Altyazıları
True Detective (7,159) Vikings (5,727) The Punisher (2,588) Shameless (2,169) The Big Bang Theory (2,022) Supernatural (1,980) Outlander (1,819) Gotham (1,400) The Blacklist (1,248) Black Mirror (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019