Giriş Kayıt
Alessandra Roveda

Alessandra Roveda


Oyuncu

Alessandra Roveda, oyuncu.

Süt Gibi Beyaz, Kan Gibi Kırmızı (2013), Don Matteo (2000), Fratelli unici (2014), (2016) Medici: Masters of Florence (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Çeşitli 7.9 10,902
2015 Dram Çeşitli 7.5 119
2014 Komedi Çeşitli 5.5 510

Süt Gibi Beyaz, Kan Gibi Kırmızı
2013 Komedi Çeşitli 6.1 1,256
2012 Macera Çeşitli 7.1 135
2011 Dram Çeşitli 6.1 102
2010 Biyografi Çeşitli 6.2 240
2010 Biyografi Çeşitli 6.7 247
2008 Tarihi Çeşitli 7.0 3,284
2008 Komedi Çeşitli 6.9 2,615
2006 Komedi Çeşitli 4.7 476
2006 Komedi Çeşitli 6.3 1,122
2005 Komedi Çeşitli 6.1 520
2000 Dram Oyuncu 6.7 301
2000 Komedi Çeşitli 6.8 817
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019